Kaminai schiedel

6/18/2013

 
Kaminai schiedelKaminai schiedel
Saugus kaminas – saugūs namai

Kaminai schiedel gaminami įmonėje „Schniedel“, kurią galima vadinti didžiausia ir moderniausia kaminų sistemų gamintoja visoje Europoje. Įmonė siūlo didelį kaminų pasirinkimą ir suteikia net 30-ies metų garantiją – tai rodo, kad „Schniedel“ garantuoja aukščiausio lygio produkciją.

Sėkminga „Schniedel“ istorija

Įmonės istorija prasidėjo Vokietijoje 1946 metais, o 1962 metais buvo patentuotas schiedel apvalus keraminis įdėklas ir nuo tada prasidėjo inovacijų laikotarpis. 1984 metais rinkoje pasirodė dar viena reikšminga naujovė – izoliuota kaminų sistema su ventiliacija, kuri tapo pirmąja drėgmei atsparia kaminų sistema ir sukėlė tikrą revoliuciją kaminų technikos pasiekimuose.

Sėkminga ir ilgaamžė įmonė neapsiribojo tik schiedel vokietija – ji nuolat plėtėsi į kitas šalis ir šiuo metu įmonė savo produkcija prekiauja net 27-iose Europos šalyse.

Dėmesys saugumui ir kokybei

Įmonė didelį dėmesį skiria saugumui. „Shniedel“ darbuotojai supranta, kad kamino kokybė slypi ne atskirose detalėse, o jų techniniame bendrume, kuris ir išpildo visos sistemos reikalavimus. Todėl nenuostabu, kad kaminai schiedel pasižymi universalumu, funkcionalumu ir saugumu pašalinant išmetamąsias dujas. Kaminas nesaugus, jei neapgalvota ventiliacijos sistema. Tačiau su „Shniedel“ daug galvoti nereikia – šios kaminų sistemos atitinka tarptautinius ISO 9001 reikalavimus.

„Schniedel“ kaminai

„Shniedel“ keramikiniai kaminai – rinkos lyderis. Daugiasluoksnis kaminas su vidiniu keramikiniu vamzdžiu plona sienele, gaminama iš šamoto keramikos, greitai įkaista ir sudaro gerą trauką. Toks vamzdis yra atsparus temperatūros svyravimams ir trinčiai.

Schiedel kaminu montavimas – tai serijinių gamyklinių elementų, tiksliai tinkančių vienas kitam, surinkimas. Kaminą sudaro keraminis vamzdis, mineralinė vata, išorinis blokelis. Tai yra patvari ir kokybiška trijų sluoksnių konstrukcija.

Kiekvieno individualaus ar daugiabučio namo statybai naudojamų kaminai schiedel ismatavimai turi būti parenkami individualiai. Dėl kaminai schiedel matmenys, pvz., dėl kamino diametro pasirinkimo įmonė rekomenduoja kreiptis į pardavimo atstovus – jie padės išsirinkti geriausią kaminą jūsų būstui.

Maža kaina – didelė kokybė

Kaminai schiedel kaina priklauso nuo kamino modelio, išmatavimų ir t. t. „Schniedel“ interneto tinklalapyje galima rasti kiekvieno kamino kainas. Tinklalapyje įmonė pateikia informaciją ir apie schiedel kaminai akcija, pvz., šiuo metu vykdoma vasaros „Rondo Plus akcija“, kurios metu kiekvienas klientas, pirkdamas ne mažiau kaip šešis metrus „Schniedel Rondo Plus“, gauna net du metrus kamino dovanų.

Apie kaminai schiedel atsiliepimai yra geri visoje Europoje. Šių kaminų savininkai išskiria nemažai „Schniedel“ kaminų privalumų, štai dešimt jų:

kamino statika (dėl temperatūros skirtumų neatsiranda įtrūkimų, kaip dažnai atsitinka plytiniame kamine);

detalių taupumas (plytiniai kaminai  daromi dedant plytą ant plytos, o kiekvienas „Schniedel“ sistemos elementas pritaikytas vienas kitam dydžiu);

atsparumas išoriniam poveikiui (schiedel kaminai atsparūs drėgmei ir rūgštims, kurios dažnai išardo plytinį kaminą);

plėtimasis (vidinis vamzdis nuo karščio tolygiai ilgėja ir platėja);

aerodinaminės savybės (tikslus kamino elementų atitikimas užtikrina sklandų išmetamųjų dujų srauto judėjimą ir greitą pasišalinimą);

lengvas valymas (ne kvadratinio, bet apvalaus šamotinio vamzdžio vidus lygus, todėl jame mažiau kaupiasi nešvarumai, lengviau valyti);

keramikos kokybė (šamoto keramikos vamzdis greitai įkaista, atsparus karščiui ir šalčiui);

kamino atsparumas (kaminai schiedel mažesni ir lengvesni už plytinius, todėl neleidžia plisti ugniai netgi degant suodžiams; degimo atveju kaminas atlaiko didelę temperatūrą – „Schniedel“ kaminai bandomi 1200 °C temperatūroje);

išdėstymas (kaminas gali būti statomas ten, kur patogu);

ilgaamžiškumas.

Kaminai schiedel pasižymi nedidele kaina, ilgaamžiškumu, užima mažai vietos, susideda iš nedaug elementų, šios kaminų sistemos lengvai aptarnaujamos, be to, joms suteikiama 30-ies metų garantija – ar gali būti geriau?


Comments are closed.